Selamlar,

Bugün bir araya getirilmesi gereken, her geçen gün artan, giderek kirlenen bir bilgi akışı söz konusu. Bu bilgilerin damıtılıp kullanılabilir hale gelmesi oldukça güç görünüyor. Dolayısıyla bu akış zaman kaybına, istenen bilgiye ulaşırken dikkat dağınıklıklarına ve daha pek çok olumsuz konsantrasyon bozukluğuna neden olabiliyor. EkoHarita’yı internet üzerindeki bilgiler üzerinden gerçeğe daha rahat erişmeni sağlayacak bir köprü, bir iletişim ağı, bir platform, dayanışma ağı ve bilgi bankası olarak görebilirsin. Aklında tutman gerekenleri EkoHarita’ya işleyebilirsin. EkoHarita bu şekilde senin başkalarına da bu bilgilere ulaştırman konusunda destek olacak bir yardımcı rehber haline gelecek.

EkoHarita’da ne var?

EkoHarita mütevazı, sınırlı çabalarla oluşturulmuş, bağımsız bir sosyal ağı içeriyor. Bu sosyal ağa kayıt olarak, zaman tünelinde paylaşımlar yapabilir, belli konulara dair arkadaşlarınla tartışma grupları kurabilir, forumda yer alan mevcut konulara katılım gösterebilir, bildiklerini paylaşabilir ya da bilmediklerini öğrenebilir, özgürce iletişim kurabilirsin. Bunun dışında “Gazete“den EkoHarita’ya eklediğimiz noktaların web sayfalarında yer alan haberlerini güncel olarak tek bir noktadan takip edebilir, EkoHarita yazarlarının paylaştıkları “Yazı“ları takip edebilir, dünyadan “Haber“lere ulaşabilir, tavsiye edebileceğimiz “Etkinlik, Film / Video, Kitap“lara göz atabilir, “Link Kütüphanesi“yle gönül rahatlığıyla webe yelken açabilirsin. Son olarak projeyi faydalı bulursan ve dilersen EkoHarita’ya maddi/manevi/emek gönüllü destek verebilirsin. Bekleriz!

haritayaerisim


Alaturca Design /// EkoHarita sunucuları %300 Yenilenebilir Enerji Kaynaklarıyla Beslenmektedir. /// Üyelik Sözleşmesi ve Kullanım Koşulları /// Yayın İlkeleri ///

Pin It on Pinterest