🌏 İklim değişikliğinin etkileri üzerine yapılacak araştırmalar artık sadece kızılçam ekosisteminin korunması ya da çambalı üretiminin sürdürülmesi için değil, ortaya çıkabilecek sosyal ve ekonomik sorunların önüne geçmek için de bir zorunluluk.

⏳ Yerel ve doğal bir üretim olma özelliğinden koparılmış olan arıcılık; sürdürülebilirliğini yitirme tehdidi altında ve çözüm üretemediği bir tıkanma noktasına gelmek üzere, belki de geldi bile…

🚨 İklim krizi bu tıkanmayı iyice gözler önüne seriyor. Gözleme dayanan geleneksel bilgi ile araştırmalara dayanan bilimsel bilgiyi birleştiren modern koloni ve arılık yönetimi şu andaki kaostan tek çıkış yolu olarak görünüyor.

⚠️ Bir yandan çok önemli ve değerli çalışmalar yapılırken, öte yanda neredeyse hepsini anlamsız kılan bir kendiliğindenlik ve piyasa sistemi işliyor.

🐝 Pazar akşamı 19:45’te Youtube’da buluşalım.

📰 Bu karmaşık atmosferi daha iyi anlayabilmemiz, harekete geçebilmemiz için ÇARIK (Çevre ve Arı Koruma Derneği) kurucularından ve Apikoop (Apikoop Arıcılık ve Apiterapi Ürünleri Üretim ve Pazarlama Kooperatifi) başkanı Şamil Tunçay Beştoy bize arıcılığın son durumunu aktaracak.

Herkesi yaklaşan gıda krizi ortamında, hep birlikte, “Senin de bir kovanın olsun!” demeye davet ediyoruz.
#SeninDeBirKovanınOlsun

🔔 https://ekoharita.org/youtube adresinden kanalımıza ulaşabilirsiniz. Kanala abone olmayı ve etkinlik hatırlatmasını kurmayı unutmayın.

💝 Çalışmalarımızı sürdürmemize destek olmak için Patreon hesabımıza abone olabilirsiniz:
https://patreon.com/ekoharita

Yer: Youtube – Canlı Yayın
Tarih: 27 Kasım Pazar 19:45
Link: https://www.youtube.com/watch?v=jwAdD1R4VsU

*Etkinliği kaçırmamak için hatırlatıcınızı kurmayı ve kanala abone olmayı unutmayın.


Alaturca Design /// EkoHarita sunucuları %300 Yenilenebilir Enerji Kaynaklarıyla Beslenmektedir. /// Üyelik Sözleşmesi ve Kullanım Koşulları /// Yayın İlkeleri ///

Pin It on Pinterest