Yanıtla: Herkese merhabalar

Anasayfa Forumlar Tanışma & Tartışma & Karar Herkese merhabalar Yanıtla: Herkese merhabalar

Alper Can Kılıç
Anahtar yönetici

Selamlar Evrimsel,

Uzun süren bir sessizliğin ardından seni yanıtsız ve yalnız bıraktığım için özür diliyorum. Tanıştığımıza memnun oldum. Gönüllü başvurunu http://www.ekoharita.com/hakkinda/ adresinde yer alan form üzerinden iletirsen çok sevinirim.

Projen tematik olarak bir şifa ve inziva merkezi olması ilgi çekici. Geçmişten de bir şeyler fısıldıyor. Sanırım yaşadığımız ülke sınırlarında da doğrudan bu amaca yönelik eski müzik ve suyla şifa sağlayan merkezler bir bir yok oldular. Halbuki sanatın zihin sağlığına etkisinin olumlu yönde keşfedilip ilk olarak uygulandığı kültürün beşiği Anadolu. Projeniz şu an teorik aşamada görünüyor, umarım pratik kısmına da adım adım geçilir, bu süreçte destek olabileceğimiz veya paylaşımda bulunabileceğimiz bir şey olursa ne mutlu. Sağlıcakla…

Alaturca Design /// EkoHarita sunucuları %300 Yenilenebilir Enerji Kaynaklarıyla Beslenmektedir. /// Üyelik Sözleşmesi ve Kullanım Koşulları /// Yayın İlkeleri ///

Pin It on Pinterest