Yanıtla: 🌏 “Ekoharita Beta: GELİŞMELER” 🤖

#299692
Alper Can Kılıç
Anahtar yönetici

28.02.2020 – 01.04.2020

Dayanışma ağlarını bir araya toplama üzere öncelikle Ekoharita.org üzerinde bir sayfa açılarak bir liste, bir form ve online canlı sohbet imkanı sunan bir Discord kanalı oluşturuldu. Eylem, Deniz, Roma Bostanı İnsanları ve ismini vermek istemeyen gönlü güzel birkaç insanla daha birlikte duyurularımızı çıkmaya ve listeleri oluşturarak, noktaları telefonla arayarak teyitler almaya başladık.

Bu esnada proje büyüyerek dayanisma.ekoharita.org alt alan adında barınan ayrı ve daha geniş kapsamlı bir projeye dönüştü. Discord ve sosyal medya kanallarından gelen gönüllülerle Türkiye’deki dayanışma ağları ve topluluklarının, bununla birlikte yerel yönetimlerinin listelerinin ve dayanışmaya katkısı olabilecek tüm oluşumların listeleri oluşturulmaya başlandı. Dayanışma ağlarımızı geliştirerek umudu paylaşmaya devam ediyoruz. Proje hakkında detaylı bilgi almak, listeye bildiğiniz dayanışmaları girmek ve gönüllü olmak için dayanisma.ekoharita.org adresini ziyaret edebilirsiniz.


Alaturca Design /// EkoHarita sunucuları %300 Yenilenebilir Enerji Kaynaklarıyla Beslenmektedir. /// Üyelik Sözleşmesi ve Kullanım Koşulları /// Yayın İlkeleri ///

Pin It on Pinterest