BİLGİ: Dayanışma Toplulukları ve Ağları

Anasayfa Forumlar Dayanışma Toplulukları ve Ağları BİLGİ: Dayanışma Toplulukları ve Ağları

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
  • #297612
    Alper Can Kılıç
    Anahtar yönetici

    Selamlar,
    Yeni dayanışma grupları, toplulukları, ağları kuruluyor. Bu kriz durumuyla hepimiz elimizden geleni yaparak birlikte mücadele etmeye ve bu kötü günleri birlikte atlatmaya çalışıyoruz. Dayanışma ağlarımızı geliştirerek umudu paylaşalım…

    Dayanışma gruplarının ve ağlarının daha erişlebilir olması için bir form oluşturduk. “Dayanışma Grupları Bilgi İletme Formu” yoluyla toplanan veriler bu sayfada, aşağıdaki tabloda yayınlayarak dayanışma gruplarının görünürlüğü artacak ve katılım kolaylaşacak ayrıca ağlar arası iletişimin yolu açılacaktır. Bu sebeple bu formu sosyal medya hesaplarınızda ve mail gruplarınızda paylaşmanızı rica ediyoruz.

    Sayfada sağ tarafta yer alan kutuda gördüğünüz Discord isimli uygulama yazılı ve sesli bir iletişim uygulamasıdır. Bu uygulama üzerinden birbirimizle haberleşmek, birbirimize destek olmak ve belki yöntemlerimizi paylaşmak üzere bir araya gelebiliriz. Cep telefonlarınıza ya da bilgisayarınıza discord uygulamasını yükleyerek “Connect” tuşuna basarak ya da davet linkini tıklayarak gruba katılabilirsiniz.

    Eğer bir forum/tartışma ortamına ihtiyaç duyarsanız “Dayanışma Toplulukları ve Ağları Forum Kategorisi”ni bu amaçla kullanabilirsiniz ve kalıcı, yazılı, takip edilebilir bir iletişim sürdürebilirsiniz.

    Önerilerinizi dayanisma@ekoharita.org adresine iletebilirsiniz. Sağlıkla kalın…

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

Alaturca Design /// EkoHarita sunucuları %300 Yenilenebilir Enerji Kaynaklarıyla Beslenmektedir. /// Üyelik Sözleşmesi ve Kullanım Koşulları /// Yayın İlkeleri ///

Pin It on Pinterest