Herkese merhabalar

Anasayfa Forumlar Tanışma & Tartışma & Karar Herkese merhabalar

2 yazı görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)
  • Yazar
    Yazılar
  • #2802
    evrimsel
    Üye

    İlk konu, umarım hayırlı olur.
    Kısaca kendimden bahsetmek isterim.
    34 yaşındayım. İzmir’de yaşıyorum, yazılım alanında dokuz sene boyunca yazılım geliştirici olarak çalıştım ayrıca seo, internet reklamcılığı alanlarında uzun yıllar kendi projelerimi yürüttüm.
    32 Yaşımda çalıştığım masabaşı-ofis hayatının bana göre olmadığına kanaat getirerek istifa ettim. Sekiz aylık Profesyonel aşçılık eğitimi alıp, Yine bu alanda staj yaptım.

    Permakültür ve slow food özellikle ilgilendiğim alanlar. Permakültür sistemi ile tanışmam Tatuta ağını keşfetmem ile oldu. (yaklaşık 5 ay önce)

    permakültür’ü keşfettikçe benim hayat görüşüme ve nasıl bir dünya düşlediğime olan inancım kuvetlendi, yolum aydınlandı, bana güç kattı ve şimdiden ( sadece teorik bilgiler edinmiş olmama rağmen) ufkumu genişletti.

    Bu alanda iki sene önce hayalini kurduğum projeyi gerçekleştirmemde bana katkısının büyük olacağına inanıyorum.

    Ayrıca ekoloji ağında takip ettiğim ( gerçek anlamda reel bir tanışıklığım olmadı şu anda maalesef) doğaya, insana, hayvanlara eşit ölçüde saygı gösteren takip ettiğim çok güzel insanlar var. bu insanların dünyanın geleceğini kurtaracak gönüllüler olacağını düşünüyorum ve bu gönüllü ağına ben de katılmak istiyorum.

    #26240
    Alper Can Kılıç
    Anahtar yönetici

    Selamlar Evrimsel,

    Uzun süren bir sessizliğin ardından seni yanıtsız ve yalnız bıraktığım için özür diliyorum. Tanıştığımıza memnun oldum. Gönüllü başvurunu http://www.ekoharita.com/hakkinda/ adresinde yer alan form üzerinden iletirsen çok sevinirim.

    Projen tematik olarak bir şifa ve inziva merkezi olması ilgi çekici. Geçmişten de bir şeyler fısıldıyor. Sanırım yaşadığımız ülke sınırlarında da doğrudan bu amaca yönelik eski müzik ve suyla şifa sağlayan merkezler bir bir yok oldular. Halbuki sanatın zihin sağlığına etkisinin olumlu yönde keşfedilip ilk olarak uygulandığı kültürün beşiği Anadolu. Projeniz şu an teorik aşamada görünüyor, umarım pratik kısmına da adım adım geçilir, bu süreçte destek olabileceğimiz veya paylaşımda bulunabileceğimiz bir şey olursa ne mutlu. Sağlıcakla…

2 yazı görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

Alaturca Design /// EkoHarita sunucuları %300 Yenilenebilir Enerji Kaynaklarıyla Beslenmektedir. /// Üyelik Sözleşmesi ve Kullanım Koşulları /// Yayın İlkeleri ///

Pin It on Pinterest